mandag, august 27, 2012

Augustoppdatering

Ja, så var det dette med å skulle blogge oftere, då..! Eg må berre beklage. Unnskyld. Sånn.

Sidan sist har eg sikkert gjort masse eg ikkje hugsar akkurat no. Men nokre punkt er litt større enn andre. Så her kjem ein smakebit:


- Eg jobba syyyykt masse på slutten av sommerferien. Lærte overtidsregler (i teorien i alle fall.... og kjente litt på at det er grunner til at det fins reglar..;) eg trudde egentlig at eg var superwoman.), og hadde det veldig kjekt på jobb :)
- Så reiste eg vips avgårde, og rett på TMF. NMS U sin ungdomsleir. Ten MisjonsFestivalen. Gøy! Sol, sommer, sørland, Jesus, lovsang, god stemning.
- Neste post på programmet var flytting. For Nte gang på alt for få år flytta eg. Denne gangen til et syyyykt fint hus! To-mannsbolig i et område ei av mine sambuarar kaller Wisteria Lane. Her bur eg sammen med to av mine aller beste venninner, og koser meg ihjel. Kom på besøk!!
- Apropo kose seg ihjel.... No i haust begynte eg på yrkessjåførutdanning! 1/2-årig kurs som gir kompetanse på lastebil, vogntog, buss og truck, pluss alt av kurs og undervisning man må ha for å kunne bestå ymse teoretiske og praktiske prøver man må innom Statens Vegvesen og ta (og bestå..) før man kan kalle seg yrkessjåfør. (BEKLAGER den setninga. men budskapet stemmer sjølv om gramatikken og setningsoppbygginga skrantar litt..) Eg er så glad for at eg begynte der! Sjølv om eg må stå opp kl 05:50 kvar dag, og ikkje er heime før ca 17:15 så er det så verdt det!!! Eg syns timene er kjempeinteressante, lærarane er fantastiske, eg syns det er kjempegøy å kjøre lastebil (har ikkje komt så langt som til buss enda, men det blir nok enda kjekkere ;)), og klassen er mykje mindre videregåendetype enn eg trudde. (Undervisningen foregår på ein vgs som har kun yrkesfaglige linjer, og vi er på ein avdeling av denne som ligg laaaaangt uti skauen, og snittalderen på elevane er relativ lav, så det er bra at vi på 1/2-årskurset er der og kan dra snittet opp ;) Eg er, overraskande nok, ei av dei yngste i min klasse.) Eg må berre gjenta; eg er så glad for at eg begynte der! Så kan eg heller gå med refleksvest, vernesko og hjelm et halvt år... Haha! Fantastisk. (bilde kommer. kansje.)

Skal fortsatt prøve å blogge litt oftere. Men.. u know me. Plutselig er eg her, plutselig er eg vekk. (vekk frå bloggen altså. ikkje frå verden. her er eg jo alltid :p) Snakkas!

Ingen kommentarer: