torsdag, mai 09, 2013

Livet asså.

Dette eksamensstresset altså!!! Eg har masse fri og går rundt med ein konstant følelse av at eg burde lest til eksamen!

Egentlig er det heilt greit. For eg kan jo berre minne meg sjølv på at eg ikkje har eksamen. At eg er i jobb. Sjølv om eg "berre" er tilkallingsvikar, så jobber eg faktisk som bussjåfør i Nettbuss. Og det er veldig ålreit! Eg disponerer jo ikkje tida mi så veldig anleis enn eg gjorde då eg "studerte", og kanskje er det difor eg ikkje klarer å bli kvitt den dårlege samvittigheten for at eg ikkje leser :p For no KAN eg faktisk ligge 4 timer på sofaen og sjå TV uten å ha dårlig samvittighet for at eg egentlig burde gjort noko anna. Det betyr ikkje at eg syns det er fornuftig tidsbruk å ligge på sofaen og sjå TV ;) men det er ikkje så lett å finne noko anna å gjere når "alle andre" er studenter. Kanskje eg skal skrive ei liste?

Ein ting eg har brukt mykje tid på i det siste, er å leite etter ei ok leilighet eg kan leige ei stund. No treng eg ikkje leite lenger! Var på visning igår, og fekk leiligheten! Litt dyrere enn eg hadde håpt på, men eg har to soverom (i praksis blir det vel 1 soverom og 1 gang/walk-in-closet/arbeidsrom/øvingsrom), og leiligheten ligger i et rolig område, i kjelleren til rolige folk, og det er ikkje så langt å kjøre til jobb. Tjohei! Kor langt det var mellom jobb og min nye heim var faktisk noko av det viktigaste når eg leita etter leilighet. For når man begynner på jobb f.eks. kl 04:40 (og då helst bør være der seinest 04:30..) så har 5 minutter GANSKE MYKJE å sei! :)

Så det var ein liten update om mitt liv. Bilder av leiligheten kommer! Wohoo!

4 kommentarer:

Ingvild sa...

sånn "by the way" ingenting:
Det gjekk akkurat opp for meg at dei fiskane oppe til høgre på bloggen din, fylgjer etter musa når eg beveger den. Potensielt avhengighetsskapande (men slapp av, eg klarte å lausrive meg;)

Hurra for blogging frå "bussjåfør-(som-av-og-til-må-stå-feryyktelig-tidlig-opp-)Ingeborg" sitt kvardagsliv.

Eg smiler av glede når eg tenkjer på deg.

Ingeborg sa...

Viss du trykker i akvariet (uten å treffe fiskene) så mater du dei! Enda meir avhengighetsskapande ;)
Eg savner deg, Ingvild!!!!

Ingvild sa...

Plutselig får fiskane dine veldig mykje mat!!

Anonym sa...

If you would like to incгeaѕe your eхpеrience ѕіmρly kеep visiting this site and be updated with the most
up-to-datе goѕsіρ posted heге.


Fеel free to viѕit my web site :: AmerіcаѕCаrdRoom Bonus :: ::